Entri Yang Tidak Seberapa Daripada Ahmad Zaidi

Assalamualaikum.. Jwb kalo korg Islam tulen..

Aku tgk kawan2, tapir2 serta labi-labi aku sume wat blog lawa2, letak mcm2 layout smpai nk loading gune wifi uia ambil mase 4 jam setengah.. Lalu pada suatu hari aku pon terasa nk wat cam dora gak *igt korg je leh wat blog lawa!*.

Bile da siap tuh, aku lak tgk bnde alah ni cam serabut je.. Wat blog lawa2, tp xde org nk bace ape guna? Lalu setelah berijtihad serta mengambil kira aspek2 rohani & jasmani, aku pon mmbuat keputusan nk wat blog paling gampang (dlm bhs indon gampang tu senang @ ringkas).

Oleh itu, dgn sewenang-wenangnya aku mmbuang sume layout yg haram jadah ni, dan mengembalikan rupa blog aku yg lama. baik aku gune kreativiti sndiri drpd rembat layout org kn.. Kate anak  seniman.. haha

 kredit to Nur Athirah for editting my picture :)

2 Response to "Entri Yang Tidak Seberapa Daripada Ahmad Zaidi"

  1. Fawwaz says:
    12 April 2010 6:07 PTG

    zzzz... layout kosg pun based on template owg laen buat gak..

    mcm.. kte biar blog kte putih je.. suci dan berseri.. amcm.. haha

  2. Musix Valley says:
    12 April 2010 10:51 PTG

    ceh.. blah la lu punya putih..
    aku nk merah.. haha..

    kaler ijau ni aku wat sndiri kot..

Catat Ulasan

Yg nk kne pukul