Kira Turun

Your New Twin Sized Bed - Death Cab For Cutie

Assalamualaikum

Bile tolak makan, tido, solat, berak, tgk wayang, men boling, men DOTA dll, ada lg lebih kureng 2 mggu aku nk jadi musafir.. Tuk kwn2 aku, time ni la korg leh practice solat jamak takyah.. haha.. Bile nk masuk U ni, time ni lak duit aku kong.. Siot! Seb baik aku masih ada bank bergerak aku (ayah aku daa) yg leh supply bpe je duit yg aku nak.. hehe.. Maceh ayah

Dah la.. Malas aku nk tulis pnjng.. Bkn ada org baca pon..

3 Response to "Kira Turun"

  1. Mzk says:
    26 Jun 2010 7:43 PG

    dia dah start dah...

  2. Musix Valley says:
    26 Jun 2010 10:27 PG

    da 13 abad aku x nyebok kat blog.. hehe

  3. hanae says:
    2 September 2010 4:03 PG

    sedih gile ayt ko psl xde org bce..hahhahahaha~

Catat Ulasan

Yg nk kne pukul